L

Northern Yoga

.......

Marianne Wiik Olsen

Telefon
+47 957 50 860

Epost
marianne@northernyoga.no

w

Marianne Wiik Olsen

marianne@northernyoga.no
+47 957 50 860

Yogainstruktør
02.05.201612:45 Tore Olsen

Om meg

Marianne Wiik Olsen er utdannet yogainstruktør i hatha yoga gjennom Yoga Alliance. Hun tok utdannelsen i 2016 på Kreta gjennom Breath of Life Yoga som er godkjent gjennom Yoga Alliance som undervisningssenter.

Hun starter høsten 2017 med utdanning i Deva Yoga for muskel og skjelettplager, og vil etter hvert kunne tilby undervisning i dette også. 

I tillegg til yogainstruktør er hun utdannet arkeolog og engelsklærer, og jobber for tiden som lærer. Fra høsten av trapper hun ned lærerstillingen for å kunne bruke mer tid på yoga og tilby mer yogaundervisning. Mariannes kompetanse innenfor yoga er pusteteknikker, yoga, meditasjon og filosofien bak yoga. 

"Utdannelsen i yoga tok jeg egentlig bare for min egen del, for å komme dypere i min egen praksis, men etterhvert ballet det på seg og jeg begynte å undervise. Først på Inndyr, deretter utvidet det seg ganske raskt til Sandhornøy og Nygårdsjøen også" forteller Marianne. 

I tillegg til ukentlig undervisning har hun startet med et nytt konsept som heter Northern Yoga Experience. Dette er en helg der man reiser bort til et sted utenfor bylivet, hvor vi sammen skal finne roen gjennom meditasjon, yoga, naturopplevleser og lokal mat. 

Northern Yoga gir deg en pause fra hverdagens stress og forventningspress, hvor du gjennom yoga, meditasjon, natur og sunn mat vil finne tilbake til deg selv og din indre ro og styrke. 

I tillegg til ukentlig undervining og experiences har Marianne blitt leid inn til enkeltprosjekter og samarbeidet med andre aktører på prosjekter.