L

Northern Yoga

.......

Marianne Wiik Olsen

Telefon
+47 957 50 860

Epost
marianne@northernyoga.no

w

Northern Yoga Experience

Sett av noen dager til deg selv, og bli med på Northern Yoga Experience, en opplevelse i kropp og natur.

15.05.201713:09 Liss Marie Jakobsen

Northern Yoga Experience

Northern Yoga Experience er et konsept der jeg ønsker å forene natur, yoga, meditasjon og det å være til stede. Dette gjør vi ved å reise bort til et sted med vill og vakker natur, hvor man føler elementene kommer nærmere på kroppen. 

Ved å bevege oss bort fra bylivets stress og mas, og alle plikter man har i hverdagen, ønsker jeg at disse dagene skal være for deg til å ha fokus på deg selv. Kjenne etter; hva er det egentlig jeg trenger? Hvilke signaler gir kroppen meg? 

Yoga trenger ikke bare finne sted inne i et stille rom eller på et treningsstudio. På Northern Yoga Experience drar vi yogamatta med ut og kjenner naturens elementer rett på kroppen, og er til stede og oppmerksom ute i naturen.

Målet er at du skal få både mentalt og fysisk påfyll, og at denne kombinasjonen kan kanskje gjøre det lettere å implementere yoga hjemme i hverdagen også. At man kanskje får bedre innsikt i seg selv, og oppmerksomhet i nuet.

På Northern Yoga Experience vil man oppleve både solksinn og vind som røsker i deg. Naturen er uforutsigbar, og vi tar del i alle sesongene og det de har å by på.