L

Northern Yoga

.......

Marianne Wiik Olsen

Telefon
+47 957 50 860

Epost
marianne@northernyoga.no

w

Hva er Northern Yoga?

Northern Yoga er en yogabedrift som holder til i det høye nord, hvor impulser fra den rå naturen og det ville været gir inspirasjon til å kombinere yoga med natur.

12.04.201610:03 Tore Olsen

Northern Yoga

Northern Yoga er en yogabedrift med base i Gildeskål som ønsker å forene den vakre og ville naturen vi har her nord med yoga, meditasjon og sunn mat. Northern Yoga har fokus på helhet og derfor ønsker jeg å tilby alle disse elementene i en fin og helhetlig balanse. 

Oppstart

Northern Yoga ble grunnlagt av Marianne Wiik Olsen som er sertifisert hatha yogainstruktør gjennom Yoga Alliance, og tilbyr ukentlig undervisning i hatha yoga og restorative yoga i tillegg til Northern Yoga Expereinces.

Ukentlig undervisning

Den ukentlige undervisningen er foreløpig på Inndyr, Sandhornøy og Nygårdsjøen, men jeg har planer om å starte opp flere steder, har du forslag er det bare å ta kontakt! 

Restorative yoga undervises for øyeblikket bare på Inndyr, men også her ser jeg på muligheter for å ekspandere.

I 2018 vil det også bli oppstart av timer i Deva Yoga for muskel og skjelettplager. 

Jeg ønsker å gjøre yoga tilgjengelig også utenfor bysentrum, og har derfor blitt en vassekte traveling yoga instructor!

Jeg har i tillegg blitt leid inn til enkeltprosjekter, blant annet har jeg undervist 110 elever på Inndyr grunnskole og jeg har laget instruksjonsvideo til Boostbox.  

Northern Yoga Experience

Northern Yoga Experience er et konsept jeg har utvilket der vi reiser bort en helg til en lokalitet der vi kommer nærmere naturen, og bort fra bylivets mas og stress. Dette er en helg med fokus på deg selv gjennom yoga, meditasjon, lokal og sunn mat og lokale naturopplevelser. Her skal man finne roen og være til stede i nuet. 

I konseptet er målet at man skal reise til steder som ligger litt utenfor bylivet, og at man får oppleve perler man kanskje ikke reiser til alene. Ønsket er også at vi skal legge igjen noe og støtte opp om lokalsamfunnet der vi reiser gjennom turer og mat og andre opplevelser. 

En helg pakket med ekte yoga i rå natur!

Visjon

"Jeg har tro på at yoga og meditasjon ikke bare kan finne sted på matta eller i et studio, men også hverdagen, og spesielt ute i naturen" -Marianne

Derfor er et av målene til Northern Yoga at man gjennom Northern Yoga Experience skal få en naturopplevelse som i kombinasjon med yoga, miditasjon og sunn mat vil gi deg den balansen og energien du trenger og at dette kan brukes som verktøy til å beholde denne balansen i hverdagen. Gjennom Northern Yoga Experience tar jeg deg med til steder i Norge man må se, og som er noen av de vakreste stedene i nordnorge. Jeg ønsker å tilby lokal og kortreist mat så langt det lar seg gjøre. 

Northern Yoga tilbyr yoga i flere variasjoner og settinger, og utivder hele tiden horisonten.

Marianne Bjørnmyr