L

Northern Yoga

.......

Marianne Wiik Olsen

Telefon
+47 957 50 860

Epost
marianne@northernyoga.no

w

Fordypningsrommet på Fleinvær 15. - 17. september

Ta deg tid til deg selv og la kropp og sinn få en opplevelse

17.03.201712:29 Marianne Wiik Olsen

Northern Yoga inviterer til en oppfriskende og avslappende drømmehelg på Fordypningsrommet på Fleinvær!

Kan du tenke deg til en helg ute på et avskjermet øyvær like utenfor Bodø med overnatting på det arkitekturprisvinnende Fordypningsrommet? Ved ankomst fredag vil det bli omvisning og innkvartering etterfulgt av en avspennende yogaøkt før vi tar kvelden i de små øyhusene. Her kan du våkne opp til en slående utsikt, starte dagen med litt rolig morgenyoga før vi spiser en deilig frokost sammen. Så kan man rusle en tur og nyte naturen rundt oss. Utpå dagen tar vi en litt lengre økt med yoga før vi samles til en felles middag. På kvelden koser vi oss med trivelig samvær og tar en tur i badstua. Kanskje kvelden avsluttes med en liten dukkert i havet etterfulgt av restorative yoga?

Søndag starter med forfriskende morgenyoga etterfulgt av god frokost. Litt rusling i naturen eller mulighet for å slappe av før avslutningsyoga og middag før avgang mot Bodø.

Målet er at man etter denne helgen skal ha fått masse input og påfyll av energi, nytt nordnorsk natur i lange drag og er opplagt og uthvilt til en ny uke.

Bli med til øya med et annet tempo som lar deg oppleve alt bedre, et treffsted der hodet og kropp skyter mer fart i riktig retning.

 

For å komme seg til Fleinvær må man ta båt fra Bodø fredag klokken 16.00. Avgang fra Fleinvær søndag 20.30. Pris for båt kommer i tillegg.

Yogaen denne helgen er for alle, og det er du selv som legger nivået som passer for deg. Det viktigste er å lytte til kroppen sin, og ikke sammenligne seg med andre, her er det bare du som skal være i fokus. Så kom og bli med!

Pris: 3499,-. Bindende påmelding. Din påmelding registreres ved innbetaling av depositum på 1650,-. Depositum refunderes ikke ved avmelding etter 1. august, men du kan så klart selge plassen din videre, bare gi meg beskjed om forandringene. 

Vi stiller med yogamatter og annet yogautstyr.

"Ta deg tid til deg selv og la kropp og sinn få en opplevelse"

Marianne Bjørnmyr
Lunsj på Fordypningsrommet
Lunsj med kaffe, fisk, brød, blåbær, sol og godt selskap på Fordypningsrommet Fleinvær
Marianne Bjørnmyr
Hjemmebaka brød
Et deilig stykke brød som komplementerte lunsjen perfekt
Marianne Bjørnmyr
Salen Fleinvær
Studioet på Fordypningsrommet Fleinvær
Marianne Bjørnmyr
Marianne Bjørnmyr
Marianne Bjørnmyr