L

Northern Yoga

.......

Marianne Wiik Olsen

Telefon
+47 957 50 860

Epost
marianne@northernyoga.no

w

Access Bars

Bestill en time med Access Bars i dag!

09.09.201719:12 Marianne Wiik Olsen

Access Bars er en serie lette berøringer av 32 punkter på hodet. Gjennom å stimulere disse punktene slippes gammel energi du ikke trenger lenger ut. 

Access Bars kan fungere forskjellig på hver person, men vanlige effekter etter behandling er at man blir avspent og avslappet. I tilegg kan det hjelpe på mye mer, som søvn, stress og utbrenthet. 

Du kan bestille time i skjemaet nedenfor. 

Vil du vite mer kan du lese dette utdraget fra https://www.smore.com/dz3qp-hva-er-access-bars :

""I VERSTE FALL FØLES DET UT SOM OM MAN HAR MOTTATT VERDENS BESTE MASSASJE, I BESTE FALL KAN HELE LIVET ENDRE SEG.."

Access Bars® er en utrolig nærende og avslappende prosess som kan omgjøre alle begrensinger på de områdene i livet ditt du er villig til å endre på.

Visste du at det finnes 32 ulike punkter på hodet som ved varsom berøring bidrar til at du kan gi slipp på alt som ikke tillater deg å motta på en enkel måte? Alle punktene inneholder alle tanker, følelser, emosjoner, forestillinger, konklusjoner og begrensninger som vi noen gang har lagret der, og ved lett berøring «slettes» gamle mønstre som ikke gagner deg lenger. Du åpner opp for nye muligheter og dette kan bidra til at du kan endre hva du enn måtte ønske i livet ditt.

Flere tusen mennesker har opplevd at Access Bars® har bidratt til å endre mange aspekter ved kroppene og livene deres, som søvn, helse og vekt, penger, sex og forhold, angstproblematikk og stress og mye, mye mer. Dette er grunnen til at vi sier at i verste fall kjennes det ut som du har fått en fantastisk massasje, i beste fall kan hele livet ditt endres til noe større og mer med total letthet!

Hvordan blir det enda bedre enn det?"